Lagertømming!

Gjør et KUPP på nye lagerbiler fra Benimar hos Abobil, Bergen Marine og Refsnes Marine!

Ut august måned tilbyr vi, i samarbeid med Benimar kampanjepriser på NYE lagerbiler fra Benimar. Sjekk utvalget hos Abobil.no, Bergen Marine eller Refsnes Marine og finn drømmebobil! Denne sommeren får du i tillegg en ekstra god deal på din innbyttebil ved kjøp av ny bobil hos oss.

NB! Prisene i salgsannonsen er ordinære priser. Vi gir deg et unikt tilbud ved henvendelse via kontaktskjema i salgsannonsen, via forespørsel på mail/tlf eller i butikk.

Oppfyll drømmen om frihet på hjul i dag!

Se utvalget av nye leveringsklare lagerbiler fra Benimar på våre nettsider ved å trykke
på logoen nedenfor. Vi hjelper gjerne med levering på tvers av avdelingene.

Rogaland og omegn - Se utvalget!

Oslo - Se utvalget!

Hordaland og omegn - Se utvalget!

Vi kjøper din bobil!

Vi gir deg et uforpliktet estimat for mellomlegg ved kjøp av ny bobil på timen!

Hvorfor velge innbytte hos oss?

Vi tilbyr en enkel og problemfri innbytteordning for din brukte bobil. Uansett hvilken modell eller merke kan vi hjelpe deg med å bytte den inn mot en nyere, mer moderne bobil som passer dine behov.

Slik fungerer innbytteprossesen:

 

  • Enkel Innbytteprosess: Vi gjør innbytteprosessen så enkel som mulig. Med vår effektive vurdering, kan du være på veien i din nye bobil før du vet ordet av det.

 

  • Rettferdige Vurderinger: Vi gir deg en rettferdig og ærlig vurdering av din brukte bobil basert på markedsverdien og dens tilstand.

 

  • Stort utvalg av leveringsklare bobiler: Bytt din gamle bobil inn mot en av våre kvalitetsbobiler. Vi har et bredt utvalg av moderne og velutstyrte bobiler som passer de fleste preferanser.

 

  • Det viktigste av alt – Kundeservice i fokus: Vi setter alltid kunden først. Vårt vennlige og kunnskapsrike team er her for å hjelpe deg gjennom hvert steg og sikre at du får en bobil som oppfyller alle dine ønsker. Vi er selvsagt også her for deg i tiden etter. Din trygghet er vår prioritet!

 

 

  • Kontakt Oss: Start med å kontakte oss via telefon, e-post, eller vårt enkle kontaktskjema. Gi oss noen grunnleggende detaljer om din nåværende bobil, inkludert merke, modell, årgang og tilstand og registreringsnummer. Fortell gjerne hvilken bobil du kunne tenke for et mer nøyaktig estimat av mellomlegg. Vi hjelper deg gjerne å finne din perfekte bobil basert på dine ønsker og preferanser.

 

  • Vårt erfarne team vurderer din bobil og gir deg et uforpliktende estimat av mellomlegg innen kort tid.

 

  • Gjennomfør innbytte: Når du har valgt din nye bobil, hjelper vi deg med alt papirarbeidet og logistikk for å fullføre innbyttet. Vi tar oss av alt, fra vurdering til registrering.

 

  • Kjør av gårde: Når alt er klart, kan du ta av gårde i din nye bobil, klar for nye eventyr!