Våre merker

Spennende nyheter!

Vi er glade for å kunne dele en fantastisk nyhet med våre kunder! På tampen av året (2024) vil vi bli offisiell forhandler av det anerkjente merket Niesmann+Bischoff. Dette prestisjetunge merket er kjent for sin enestående kvalitet, innovative design og uovertrufne komfort innen bobilindustrien.

Kort om Niesmann+Bischoff

Niesmann+Bischoff har i mange år satt standarden for luksus og funksjonalitet i bobilverdenen. Med fokus på detaljer og en lidenskap for perfeksjon, tilbyr de bobiler som mange vil betegne som «et ekte hjem på hjul».

Nyhet! Vi blir forhandler av Mobilvetta til høsten

Vi er stolte av å kunne annonsere at vi til høsten blir offisiell forhandler av Mobilvetta, et merke kjent for sin kvalitet og innovasjon.

Kort om Mobilvetta

Mobilvetta er et italiensk merke som har bygget seg opp et solid omdømme i bransjen. Med sin kombinasjon av stil, komfort og teknologi, tilbyr Mobilvetta enestående bobiler som gir deg friheten til å oppleve verden på dine egne premisser.

Bobil merkerr: Innova roadtrip

Innova er vårt nyeste merke og har spesialisert seg på bybobil luksus.

Drevet av sin lidenskap for bobiler og yachtbygging, startet grunnleggerne av Innova i 1985 med tradisjonell produksjon av kjøretøy og fartøyer. Ved å holde på denne lidenskapen har Innova blitt markedsleder i Nederland innen eksklusive, spesialtilpassede bobiler gjennom årene. Til syvende og sist har all erfaringen ført til den ultimate bybobilen, Innova Roadtrip.

Suksessfaktorene til Innova er omfattende kunnskap, erfaring innen utvikling og produksjon av yachtbygging.

Utover sitt unike design, er Roadtrip sin suksess grunnet kvalitet, funksjonalitet og robusthet.

Disse kjerneverdiene, kombinert med det estetisk karakteristiske yachtdesignet, det ekte håndverket den er produsert med, gjør at den nye Roadtrip bobilen definitivt skiller seg fra mengden. Lidenskapen for kontinuerlig innovasjon, på alle mulige områder, gjør Roadtrip til fremtidens bybobil!

Innova er en selveid familiebedrift som produserer oppimot 70 enheter i året. Roadtrip modellen spesialiserer seg på offroad 4×4 Mercedes Benz.

Selvfølgelig kommer bybobilene til Norge med ufattelig mye utstyr. Abobil er ene-leverandør i hele Skandinavia og har hovedimporten og hovedansvaret for Innova. Med håndbygget kvalitet gir dette en utrolig støysvak bil når du kjører på asfalt, grus, snø m.m.

Bilen er selvsagt tatt inn til Norge med ett utstyrsnivå vi vil ha og er skreddersydd etter våre ønsker. Med kanskje bransjen beste chassis er dette en bybobil som er en drøm å kjøre.

Videre har vi muligens bransjens beste elektriske opplegg samt komplett tre-fritt påbygg. Bilene våre er svært delikate, innovative og meget moderne!

I samarbeid med Innova har Abobil utviklet en premium pakke som heter «Expedition».

Du skal lete lenge etter en mer komfortabel, roligere, manøvrerbar og fremfor alt luksuriøs bybobil for 2 personer!

Bobil merker: Benimar

Benimar er vårt største merke og den produsenten vi har hatt lengst. De har produsert i over 40 år og har vært med oss siden 2007. Faktisk er vi Norges eldste Benimar forhandler og har da også hovedimporten og hovedansvaret for dette merket. De er en del av den enorme Trigano-gruppen, Europas største leverandør av fritidsprodukter, med de fordelene dette gir. Benimar er desidert flinkest på å lytte og vi har i samarbeid med Benimar utviklet og forbedret bobilene våre, slik at de passer til vårt klima. Blant annet har vi plassert varmeanleggene (alltid største varmesystemer på våre bobiler), korrekt fram i boenheten på de aller fleste modellene. Videre har vi muligens bransjens beste elektriske opplegg samt komplett tre-fritt påbygg. At designet er utviklet av bl.a. yngre mennesker fra designskolen i Barcelona er da heller ingen ulempe – bilene våre er svært delikate, innovative og meget moderne! Sammen med Benimar har vi utviklet en utstyrsvariant som heter «NorthAutoKapp». Finner du mer utstyr, kvalitet og design til en bedre pris vil vi gjerne høre fra deg.

Kom og se på våre flotte bobiler. Vi er veldig stolte av Benimar!
Bobil merker: autostar

Autostar er endelig tilbake i Norge.

 • Oppfinnere av sandwich konstruksjonen
 • En av de ledende i varmeegenskaper
 • Har en høy byggkvalitet og har fokus på lav vekt
 • Har helt trefri konstruksjon og et høyt utstyrsnivå
 • Har de fleste modeller med dobbeltgulv
 • Er en del av Trigano-gruppen som er en av Europas ledende bobilprodusenter, som også produserer kvalitetsmerket Benimar
Er du på jakt etter en innovativ bobil som har design, kvalitet og luksuspreg til en gunstig penge er Autostar det rette merket.

Autostar er et voksende merke i Norge som hører til den store og veletablerte Trigano gruppen. I Trigano gruppen finnes flere solide store europeiske bobilprodusenter som for eksempel Benimar. Flere og flere av våre kunder har fått øynene opp for Autostars unike kvalitet, design og utstyrsnivå! Autostar leverer premium utstyrte bobiler i en meget konkurransedyktig prisklasse. Ser vi tilbake til 1970 tallet var det faktisk Autostar som fant opp «sandwich konstruksjonen»! Denne trefrie byggemetoden har i senere tid blitt mer og mer utbredt blant de produsentene som kjemper om å levere påbygg med best kvalitet.

Toppmodellene til Autostar leveres på ALKO chassis hvor de har konstruert et smart gjennomgående dobbeltgulv med utvendige og innvendige luker. ALDE vannbåren varme er selvsagt på plass. ALDE varmen et trukket helt frem til bobilens frontrute for optimale vinteregenskaper. Vi er også den produsenten som har jobbet lengst med ALDE og dermed lengst erfaring. Med den smarte plasseringen av bobilens varmeanlegg og største varmeapparat har Autostar særdeles gode vinteregenskaper og er godkjent i kuldekammertesten med kvalitetsmerket «klasse 3» I denne kuldekammertesten kreves det at bobilen bruker mindre en 4 timer på å varme seg opp fra – 15 grader til +20 grader inne i bodelen. Den perfekte bobilen for nordiske forhold?

Autostar har også gjort seg til kjenne med deres unike «360 View» camera løsning. Hvor de har plassert kamera rundt hele bobilen samt egen monitor. Noe som gir en unik oversikt rundt bobilen. Til Norge tar vi inn topputstyrte modeller og mange med enorm nyttelast. Andre nøkkelegenskaper:

 • Protec-star: Forserket glassfiberkonstruksjon som beskytter mot hagl og annet uvær
 • Ventil’Plus: Autostar tar i bruk ekstra mange ventiler, gitter og luftespalter bak møbler for å oppnå best mulig inneklima i bodelen
 • XXL seng: Queenbed modellene har komfortseng på hele 150cm bredde og 198cm lengde. Og en komfort madrass i «memory foam» på hele 12 til 14 cm tykkelse.
 • Easy access: Gassrommet er plassert i optimalt med tanke på flaskebytte
 • Lift: Enkelte modeller kommer med høyderegulerbar seng
 • Height 2,79m/Widh 2,16m : Autostar leverer også delintegrerte bobiler i kompakt størrelse med en høyde på kun 279cm og bredde på kun 216cm!
 • Vision Plus: God sikt fra førerhus
 • Bedliner: Ekstra slitesterkt belegg på garasjegulvet med innfelte skinner for stropping av last

Og masse mer!

Kontakt våre selgere i dag for mer informasjon om Autostar’s brede utvalg av modeller.

Bobil merkerr: malibu

Det skal ikke mer til enn at du trår inn i en Malibu før du kjenner på dens høye kvalitet. Kraftig bygd dobbeltgulv og luker i gulvene med solide stålhengsler gir en enorm følelse av et påkostet påbygg. Det samme gjelder for alle møbler og skap som faktisk er bygget i en selvbærende konstruksjon før bobilens yttervegger blir montert. En slik møbelkonstruksjon gir blant annet en av klassens mest lydløse og knirkefrie innredninger. Indirekte LED-belysning som strekker seg langs hjørnene i taket gir et moderne uttrykk og også større romfølelse.

Alle Malibu leveres med et enormt utvalg av utstyr som standard. Blant annet Touring-pakken der du får følgende inkludert i prisen:

 • Markise
 • Radio/ DVD dobbeldin med touchscreen og monitor for ryggekamera
 • Ryggekamerasystem med kamera enkeltlinse
 • Truma Doucontroll for automatisk bytte mellom 2 gassflasker

Annet standard utstyr på våre lagerbiler:

 • Trefritt påbygg
 • Motor på 160 og 180hk
 • Automatgir
 • Stor senkeseng på hele 195x 160
 • Glassfiber gulv og tak
 • Vi bestille våre modeller tilpasset for nordiske forhold og de leveres derfor med største varmeapparat fra ALDE eller Truma.
Kom innom Abobil på Håland Bryne for å oppleve Malibu — kvalitet definert på nytt.

Tetthetskontroller og garantijobber på egne solgte merker:

Eura Mobil

Laika

Karmann Mobil

Bürstner

Nyhetsbrev

Meld deg på e-postlisten vår.
Du går aldri glipp av en oppdatering.

Meld deg på Nyhetsbrevet vårt!

* indicates required

Abobil AS vil bruke informasjonen du oppgir på dette skjemaet for å gi deg oppdateringer og markedsføre våre tjenester og produkter. Dette er for personvernreglene i EU(GDPR).

Du kan når som helst forandre deg ved å klikke på abonnementslinken i bunnteksten til en e-post du mottar fra oss, eller ved å kontakte oss på post@abobil.no. Vi vil behandle informasjonen din med respekt. For mer informasjon om våre retningslinjer for personvern, gjerne kontakt oss. Ved å klikke nedenfor godtar du at vi kan behandle informasjonen din i samsvar med disse vilkårene.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.