Våre merker

Benimar er vårt største merke og den produsenten vi har hatt lengst. De har produsert i over 40 år og har vært med oss siden 2007. Faktisk er vi Norges eldste Benimar forhandler og har da også hovedimporten og hovedansvaret for dette merket. De er en del av den enorme Trigano-gruppen, Europas største leverandør av fritidsprodukter, med de fordelene dette gir. Benimar er desidert flinkest på å lytte og vi har i samarbeid med Benimar utviklet og forbedret bobilene våre, slik at de passer til vårt klima. Blant annet har vi plassert varmeanleggene (alltid største varmesystemer på våre bobiler), korrekt fram i boenheten på de aller fleste modellene. Videre har vi muligens bransjens beste elektriske opplegg samt komplett tre-fritt påbygg. At designet er utviklet av bl.a. yngre mennesker fra designskolen i Barcelona er da heller ingen ulempe – bilene våre er svært delikate, innovative og meget moderne! Sammen med Benimar har vi utviklet en utstyrsvariant som heter «NorthAutoKapp». Finner du mer utstyr, kvalitet og design til en bedre pris vil vi gjerne høre fra deg.

Kom og se på våre flotte bobiler. Vi er veldig stolte av Benimar!

Autostar er endelig tilbake i Norge.

 • Oppfinnere av sandwich konstruksjonen
 • En av de ledende i varmeegenskaper
 • Har en høy byggkvalitet og har fokus på lav vekt
 • Har helt trefri konstruksjon og et høyt utstyrsnivå
 • Har de fleste modeller med dobbeltgulv
 • Er en del av Trigano-gruppen som er en av Europas ledende bobilprodusenter, som også produserer kvalitetsmerket Benimar
Er du på jakt etter en innovativ bobil som har design, kvalitet og luksuspreg til en gunstig penge er Autostar det rette merket.
malibu_logo_neu_Mai2019_cmyk_vector

Det skal ikke mer til enn at du trår inn i en Malibu før du kjenner på dens høye kvalitet. Kraftig bygd dobbeltgulv og luker i gulvene med solide stålhengsler gir en enorm følelse av et påkostet påbygg. Det samme gjelder for alle møbler og skap som faktisk er bygget i en selvbærende konstruksjon før bobilens yttervegger blir montert. En slik møbelkonstruksjon gir blant annet en av klassens mest lydløse og knirkefrie innredninger. Indirekte LED-belysning som strekker seg langs hjørnene i taket gir et moderne uttrykk og også større romfølelse.

Alle Malibu leveres med et enormt utvalg av utstyr som standard. Blant annet Touring-pakken der du får følgende inkludert i prisen:

 • Markise
 • Radio/ DVD dobbeldin med touchscreen og monitor for ryggekamera
 • Ryggekamerasystem med kamera enkeltlinse
 • Truma Doucontroll for automatisk bytte mellom 2 gassflasker

Annet standard utstyr på våre lagerbiler:

 • Trefritt påbygg
 • Motor på 150 hk
 • Automatgir
 • Stor senkeseng på hele 195x 160
 • Glassfiber gulv og tak
 • Enormt varmeapparat på 6kw og med elektrisk 230 volts element på 1800 watt

 

Kom innom Abobil på Håland Bryne for å oppleve Malibu — kvalitet definert på nytt.

Tetthetskontroller og garantijobber på egne solgte merker:

Euramobil

Tyske Eura Mobil produserer utelukkende bobiler, noe som gir dem en solid ekspertise og kompetanse på området.

Trefri og sågar med limte elementer, ikke skrudde. Konstruksjon gir en høy påbyggskvalitet.

Vi har hatt Eura Mobil i mange år og innehar områdets klart største kompetanse og har et større delelager til disse bobilene. Ta kontakt med oss først hvis det er behov for hjelp.

Karmann Mobil startet opp så sent som i 2005, men har på kort tid blitt den tilbyderen med størst modellplattform i sitt segment. Totalt har man fire serier og 20 planløsninger.

Bobilene fra Karmann er dynamiske og kompakte, med høy reise- og bokomfort. Disse faktorene har vært innarbeidet i bedriftens ryggrad fra dag en. Fokuset vil i fremtiden ligge på å tilby kassevogner med praktiske egenskaper som er til uvurderlig nytte i hverdagen.

Italienske Laika startet opp driften i 1964 og produserte sin første bobil i 1977. Siden den gang har man kommet en lang vei, og produsenten fortsetter å utvikle seg år for år. Les mer om Laika ved å trykke her.

Vi har hatt Laika klart lengst i Norge og innehar svært høy kompetanse på dette merket.

Har selvsagt mye deler på lager og ber dere ta kontakt dersom det er behov for hjelp.

Bürstner har bobiler som passer perfekt for flere typer mennesker og situasjoner.

For familier og par

Mange vil nyte den beste tiden av året sammen med din partner eller familie. Man legger stor verdi i et smakfullt interiør komplementert med mange bekvemmeligheter og funksjonelle detaljer. Bobilene har utviklede planløsninger som gir foreldre og barn hvert sitt rike, med tilhørende romslighet. Bürstner gir deg en grenseløs velfølelse som din nye reisestandard.

For den aktive

Med Bürstner har du optimale muligheter til å legge ut på store ekspedisjoner. Opplev den fantastiske følelsen av å bli i ett med naturen, og kjenn at kroppen fylles med energi. Bobilene leveres i en standard som legger til rette for alle sportsaktiviteter. Det tilbys tallrike sengevarianter som skreddersys etter dine ønsker. Slik våkner du hver dag opp uthvilt og klar for en ny dag med aktiviteter.

Nyhetsbrev

Meld deg på e-postlisten vår.
Du går aldri glipp av en oppdatering.

Meld deg på Nyhetsbrevet vårt!

* indicates required

Abobil AS vil bruke informasjonen du oppgir på dette skjemaet for å gi deg oppdateringer og markedsføre våre tjenester og produkter. Dette er for personvernreglene i EU(GDPR).

Du kan når som helst forandre deg ved å klikke på abonnementslinken i bunnteksten til en e-post du mottar fra oss, eller ved å kontakte oss på post@abobil.no. Vi vil behandle informasjonen din med respekt. For mer informasjon om våre retningslinjer for personvern, gjerne kontakt oss. Ved å klikke nedenfor godtar du at vi kan behandle informasjonen din i samsvar med disse vilkårene.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.