Benimar

Bobil merker: Benimar

Benimar er vårt største merke og den produsenten vi har hatt lengst. De hadde 50 års jubileum i 2024 og har vært med oss siden 2007. Faktisk er vi Norges eldste Benimar forhandler og har da også hovedimporten og hovedansvaret for dette merket. De er en del av den enorme Trigano-gruppen, Europas største leverandør av fritidsprodukter, med de fordelene dette gir. Benimar er desidert flinkest på å lytte og vi har i samarbeid med Benimar utviklet og forbedret bobilene våre, slik at de passer til vårt klima. Blant annet har vi plassert varmeanleggene (alltid største varmesystemer på våre bobiler), korrekt fram i boenheten på de aller fleste modellene. Videre har vi muligens bransjens beste elektriske opplegg samt komplett tre-fritt påbygg. At designet er utviklet av bl.a. yngre mennesker fra designskolen i Barcelona er da heller ingen ulempe – bilene våre er svært delikate, innovative og meget moderne! Sammen med Benimar har vi utviklet en utstyrsvariant som heter «NorthAutoKapp». Finner du mer utstyr, kvalitet og design til en bedre pris vil vi gjerne høre fra deg.

Kom og se på våre flotte bobiler. Vi er veldig stolte av Benimar!

Hvorfor velge Benimar?

Benimar sin visjon er å produsere kjøretøy med utmerkede egenskaper, nøye gjennomtenkt design basert på deres kunders behov.

■ Peugeot, Ford og Fiat chassis.
■ Moderne interiør og eksteriørdesign.
■ Utvalg av interiørmiljøer med OEKO-TEX®-sertifisering. |
■ Design fokusert på å få mest mulig naturlig lys i interiøret. |
■ Mye standard utstyr.
■ Ripebestandig innvendig finish i tre-effekt.
■ Energieffektivitet (ISB-teknologi-Isolasjonssystem Benimar).|
■ Komplette valgfrie pakker.
■ Smart oppbevaringssystem.
■ Unike, eksklusive miljøer i hver serie.

Nyhetsbrev

Meld deg på e-postlisten vår.
Du går aldri glipp av en oppdatering.

Meld deg på Nyhetsbrevet vårt!

* indicates required

Abobil AS vil bruke informasjonen du oppgir på dette skjemaet for å gi deg oppdateringer og markedsføre våre tjenester og produkter. Dette er for personvernreglene i EU(GDPR).

Du kan når som helst forandre deg ved å klikke på abonnementslinken i bunnteksten til en e-post du mottar fra oss, eller ved å kontakte oss på post@abobil.no. Vi vil behandle informasjonen din med respekt. For mer informasjon om våre retningslinjer for personvern, gjerne kontakt oss. Ved å klikke nedenfor godtar du at vi kan behandle informasjonen din i samsvar med disse vilkårene.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.